Volgen

Lukt het niet om in te loggen in de webshop?

Waarom kan ik niet inloggen?

1. Controleer of de loginnaam en het wachtwoord juist ingevoerd zijn.

2. Het kan zijn dat jouw loginnaam en wachtwoord niet meer geldig zijn. Controleer op de voucher de geldigheid van je code.

Wat moet ik doen als ik mijn loginnaam en wachtwoord kwijt ben?
Je kunt op de button "Inloggegevens vergeten" klikken waardoor de gegevens opnieuw verzonden worden naar het bij ons bekende mailadres. Mocht er geen mailadres bekend zijn neem dan contact op met onze helpdesk. De helpdesk zal vragen naar je naam, adresgegevens en de naam van je werkgever. Wij verifiëren je gegevens bij jouw werkgever. Zodra dit bij jouw werkgever is geverifieerd ontvang je van ons een nieuwe inlogcode en wachtwoord.

Staat je antwoord hier niet bij?
Stel hier je vraag aan de helpdesk.

U kunt ook contact opnemen via onze helpdesk:
E-mail: helpdesk@nationalewaarderingsbon.nl
Telefoon: 088 - 027 3600 (bereikbaar: ma t/m vrij - 08:30 - 22:00)
Whatsapp: 06 - 20491322

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.