Volgen

Hoe werkt het bestellen?

Het online bestellen van je cadeau is zeer eenvoudig. In een paar stappen heb je jouw cadeau uitgezocht en besteld. Voer op de site www.nationalewaarderingsbon.nl jouw loginnaam en wachtwoord in. Je komt op de welkomstpagina van je werkgever.

Selecteer een cadeauthema en maak een keuze uit het uitgebreide assortiment geschenken. Klik op het geschenk van jouw keuze voor meer informatie en ‘bestel dit cadeau’. Het kan voorkomen dat je meerdere geschenken kan selecteren. Je kunt de bestelling pas afronden als het gehele budget is gespendeerd. Voer vervolgens de benodigde (adres)gegevens in op het formulier en klik op ‘verder met bestellen’.

Controleer je gegevens en de cadeaukeuze. Als je op ‘bestelling afronden’ klikt, is jouw keuze definitief en ontvang je een bestelbevestiging.

Het is ook mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen. Houdt uw inloggegevens bij de hand en bel naar 088 - 027 3600 en selecteer "Helpdesk" in het bel menu. Een helpdesk medewerker zal u verder helpen.

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.